Bloggnorge.com // Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision
Start blogg

Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision

Skrevet med lidenskap av Jenny Mathilde

Eurovision 2017

Kategori: ESC Kiev 2017 | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 13. mai , 2017 kl. 19:31

Etter en altfor lang bloggpause (første året med blogg vet dere, det kan bare bli bedre med årene) kommer et panisk innlegg her…innimellom de siste forberedelser til ESC 2017 på Casa Askøy!

Her er vi rett og slett noe sørgmodig for at vi ikke får se følgende i finalen:

Georgia med sin store stemme og flotte røde kjole, Estland med en duett i ESC ånd, galskapens Montenegro, også våre naboer Island og Finland. Norge kom med, helt greit det……de skal drepe stemmene i hodet og gripe øyeblikket, sjansen osv….ja, ja…spent på hvordan det går.

I år er vi glade for at noen av de «store» ser ut til å levere. Vi har merket oss festlige Italia (Roma 2018 hadde vært noe) og inderlige Frankrike (vi kan også reise til Paris 2018). Så synes vi at England har kommet seg i siget i år med «Never give up on you». Det er rett og slett forfriskende med GOD engelsk uttale!! Altså, når vi ikke skjønner om det er engelsk eller morsmål – hva med å synge på morsmål og heller få noen ekstra poeng for det :-)?

Israel er en av våre favoritter, skal ikke utbrodere alle grunnene til det –  men vi sanser gjerne med :-). Moldova-saxe-gjeng er på’n igjen – det liker vi! De underholdt oss godt i Oslo 2010.

Vi ble noe overrasket over Kroatia i år – tenk om han hadde holdt seg til en av stemmene, den «ikke-opera» for eksempel? Han har jo stemme denne store mannen. Hellas har vokst på oss de siste dager, men vi savner å høre «det greske»… Så er dte Portugal – for all del, fint og inderlig…………..MEN ikke Eurovision!

Det slår oss at San Marino kan finne både ny artist og konsept til neste år – de har vel 1 artist til i det lille landet?

I år synes vi det er lite folk på scenen, ingen badedraktdamer, lite halvnakne menn, forsvinnende lite modulasjon, men for all del – vi har joik og rap! Trenger kanskje ikke si så mye mer om det. Selv kunne jeg tenke meg at Romania heller sendte fyren fra i fjor (da Romania ble disket og ikke fikk stille pga gjeld til EBU)…..sånn ble det ikke. Jeg har som kjent ingen makt og myndighet når det kommer til ESC (synd for Europa…).

 

Klem Jenny og Regine (vertinne Casa Askøy). Følg oss gjerne i kveld på fb gruppa Eurovision Regine & Jenny :-)

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.