Bloggnorge.com // Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision
Start blogg

Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision

Skrevet med lidenskap av Jenny Mathilde

Gjesteblogger Astrid Merete.

Kategori: Gjestebloggere | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 14. mars , 2017 kl. 12:11

Venner overrasker stadig vekk – det skal være sikkert!

Dette er Astrid Merete. Hun har i år tatt på seg en rolle som «diplomat» i MGP sammenheng. Jeg ble aldeles fortryllet over hennes harmoniske betraktninger og fikk lov til å legge det ut her :-).

 

 

Jeg sitter igjen med en følelse av ungdomsskolen…..noen ønsker virkelig dette, andre har tenkt at dette kan være viktig å få med seg på den musikalske veien videre, enkelte liker å lage litt støy- og noen er rett og slett under ombygging i sinn og kropp (mulig at det vokser horn i bakhodet på disse også….), og til slutt har du den som kun er glad for å delta og være med på noe som «alle» har en mening om. Jeg skal ikke være den som stiller meg høyere enn noen av disse kategoriene, men inntar rollen som en eldre barnehagelærer, og ønsker i enden av alt dette sirkuset, at alle oppnådde noe og ga det beste av dem selv utfra hva hver enkelt er i stand til å prestere. Håper alle lærte noe av kvelden – og at ingen slutter å tro på seg selv, og har man da prøvd 5 ganger før- så må det jo bare gå en eller annen gang. 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.