Bloggnorge.com // Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision
Start blogg

Vårens Vakreste Eventyr, Eurovision

Skrevet med lidenskap av Jenny Mathilde

Jenny ♥ Eurovision

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 11. februar , 2017 kl. 13:32

 

Jenny har i mange år ønsket å spre gleden (noen ville sagt galskapen) ved å dokumentere vårens vakreste eventyr – Eurovision Song Contest – for den som kunne finne på å være i tvil, i form av en blogg som forteller om ferden fra innledende runder og helt fram til den store finalen. Dette medfører at flere får muligheten til å følge dette vakre eventyret, og ikke bare de som er i Jennys umiddelbare nærhet.  I år vil finalen finne sted i Kiev 13. mai og månedene frem til den tid kommer til å være fulle av ESC-spenning og glamour!

Det er ikke engasjementet og ambisjonene som har vært begrensende faktorer for Jenny! Der det kanskje derimot har skortet litt, er på tiden og dørstokkmila når det kommer til å gidde å lære seg teknologien bak å drifte en blogg. Hvis det skulle være noen tvil, er det denne, tilsynelatende evigunge (fornøyd nå, Jenny?) dama, det er snakk om ♥

 

 

Det er en stakkars barnepasser som fikk i oppdrag å finne ut litt hvordan ting fungerer her på blogg.no. Og etter litt prøving og feiling, ble koden knekt mens dronningen selv var på sushi-kveld.

Jenny håper alle vil følge med på hennes blogg som kommer til å være fullspekket av innsiktsfulle, faktabaserte, velformulerte avledninger om alt som rører seg i Eurovision-universet! Og for ikke snakke om en solid dose subjektivitet, glitter&glam-krav, kjole-hysteri og alt annet som hører med i ESC-universet! :)

 

 

Gjeste- og oppstartsinnlegg av Siri

Kommentarer

  1. Jenny Mathilde Ingebrigtsen sier:

    Yes :-)! 12 points goes to Borat ;-)!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.